Baby Spa Плаване

Плаването в Baby Spa

Информация

Престоя в специалните вани е едно невероятно преживяване за най-малките. Това е единственото място, където те могат напълно самостоятелно да се раздвижат, да плуват, да ‘потанцуват’ във водата. Ваните в нашето baby spa са оборудвани със специални озонови филтри, които пречистват и омекотяват водата. Не се използват абсолютно никакви химикали и водата се сменя след всеки посетителНапълно чиста и мека вода, подходяща за нежната кожа на вашите бебета. Освен това ваната поддържа телесна температура за максимално отпускане.

В топлата вана бебетата се чувстват буквално като у дома си, тъй като те са израснали, все пак, заобиколени от вода. Няма нищо по-естествено за тях, от това да усещат водата около себе си. Специалисти вярват, че бебетата имат спомени от утробата и усещането на вода им напомня за първите месеци. За това и толкова много обичат да плуват.

Подходящо за бебета на 40 дена.

Плаването продължава между 15 и 45 минути, в зависимост от издръжливостта на бебето..

Как протича сесията

Нашият екип от обучени специалисти ви посреща с усмивка и ви предлага свежа напитка и кафе/чай. След като влезете в Baby Spa стаята ви препоръчваме да нахраните вашите бебета, тъй като плаването за тях е доста тежка работа и имат нужда от сили!

Стъпка 1

Събличате вашето бебе на масата за преобуване и му поставяте банските, които ви предоставяме на място. След това се поставя якатa за плаване, която е напълно безопасна и удобна.

Стъпка 2

Поставяме бебета във ваната плавно, за да опознаят средата и да открият какво могат да правят с телата си. След няколко минути минаваме към следващата стъпка.

Стъпка 3

Включват се светлините във ваната и се задейства нежната струя балончета. Вашето бебе продължава по-смело да се раздвижва, докато балончетата стимулират неговия мозък.

Стъпка 4

Плаването продължава между 15 и 45 минути, в зависимост от издръжливостта на бебето. При първи признаци на умора или раздразнение сесията се прекратява и бебето се вади от ваната, за да преминем към релаксиращ масаж.

Стъпка 5

Това е! Вашето бебче е напълно релаксирано и след усилената тренировка е готово за сън! Ние знаем, че най-хубавото нещо след смеещо се бебе, е спящото бебе.

Не забравяйте да споделите преживяването с приятел. В единичната вана може да плават заедно две бебета от 1 до 5 месеца.
И още

Всички са добре дошли

Плаването в бебешките вани е едно изключително приятно и полезно преживяване за децата независимо от възрастта им. В единичните вани могат да плават бебета на 40 дни до 2 години, а в голямата ни вана, сте добре дошли и вие, заедно с по-големите си деца, приятели и близки.

Тъй като знаем, колко е важно и майката да има време за релаксиране, както и силата на специалната връзка майка-бебе, в Бялата Лагуна сме осигурили и голяма вана, в която може всички да се насладят на преживяването. Поканете приятелка, сестра си, майка си, да не забравяме и татковците и по-големите ви деца! Всички са добре дошли. Споделете преживяването и подсилете тази силна връзка между децата и вашите близки. Запазете час още сега. И да не забравяме: щастлива майка = щастливо бебе. Затова сме тук да се погрижим и за вас.

Плаване

За бременни

Може да резервирате и час за плаване за бременни в голямата ни вана. Имате възможността да се отпуснете напълно и да облекчите болките в кръста, без да се тревожите за инфекции. Напомняме ви, че ваните са снабдени с озонов филтър, който пречиства и омекотява водата. Освен това, водата се сменя редовно. А приятната температура, която поддържа (35-37градуса) ви гарантира пълно удоволствие. Гарантираме пълен релакс, докато подпомагате на плода да се намести.

Единична вана

За бебета от 40 дена до 2 години

Какво трябва да знаем?

 • Очакваме ви 5 минути преди запазения час.
 • Най-добре е вашето дете да е отпочинало и нахранено преди сесията за плаване, тъй като ще му трябват сили.
 • Може да снимате вашето дете, но молим да не хващате в кадър други посетители в baby spa-то.
 • Ние осигуряваме:
  • бански за бебета (0 до 24 месеца)
  • хавлия за деца и бебета
  • масажно масло
  • лосион за тяло за бебета
  • напитки
 • Препоръчваме да имате достатъчно детска храна с вас, тъй като не предлагаме хранителни стоки.
 • Ако сте си записали час за плаване в голямата вана и за вас, трябва да си носите: личен бански костюм, хавлия и чехли.
 • Еднократни чехли могат да бъдат закупени и на място срещу 1лв.
 • В Baby SPA зоната е топло и влажно, заради ваните, така че леки дрехи или дреха за преобличане са препоръчителни.
 • Препоръчваме да оставите прозорец от поне 48 часа след ваксина преди да ни посетите

Персонал

Целият персонал на Бялата Лагуна са преминали следните курсове и са сертифицирани:

 • Бърза помощ за деца
 • Арома терапия и консултации
 • Масаж за бебета
 • Масаж за бременни
За нас

Добре дошли в първото Baby Spa във Варна. Насладете се на многото уникални услуги, които предлагаме в White Lagoon Varna.

Работно време

Пон-Петък: 09:00 - 19:00
Събота: 09:00 - 19:00

Неделя: 09:00 - 19:00

Контакти

гр. Варна, ул. Тролейна 9, сграда Армада, партер
Тел: 0882026000
Facebook

All rights reserved. Privacy Policy

Disclaimer: 'Baby Spa' визира плаването на бебета в специализирана вана. White Lagoon не е СПА център.