Арома Терапия

Арома терапията

и Бялата Лагуна

В White Salt Room сме горди да обявим нашата патентована комбинация от етерични масла и солна терапия, която засилва ефекта от терапията освен че и подсигурява едно уникално усещане по време на престоя в солната ни стая. White Salt Room се отличава не само с качеството на терапията си, но и с вниманието и отношението, което ви гарантираме, че ще получите. Нашата цел е вашето здраве, както и да превърнем всяко ваше посещение в Бялата Лагуна в удоволствие.

Aroma therapy

Може да се насладите на ползите от етеричните масла при всяко посещение в White Lagoon & White Salt Room – Ароматерапията е неизменна част от незабравимото изживяване при нас. Независимо какъв пакет сте закупили. След интензивното плаване в нашите специални вани, вашето бебе ще получи и релаксиращ масаж (с най-високо качествени продукти, които са съобразени с неговата възраст и нужди).

Ползи

Етеричните масла са били използвани през вековете в много култури поради подпомагащите здравето качества.

Ползите от тях са изключително много, като най-разпространените от тях са следните:

  • Прочистващ ефект
  • Подсилват имунитета
  • Подпомагат борбата на организма срещу вируси
  • Отпускащ ефект
  • Против болки и травми
  • Заздравителни свойства

Ако сте изпозлвали процедурата ни за бременни, на ваше разположение ще има етерични смеси, които да ви подкрепят при сутрешното гадене (както знаем, „сутрешно“ го е измислил някой, който не е бил бременен). Можете да си подарите и арома масаж в нашата уютна солна стая.

Използваме Ароматерапия и в нашите солни стаи, като допълнително средство за подсилване на имунната система (за вас и вашето дете). Можете да разгледате и актуалните ни предложения.

Масла на dōTERRA

Ако желаете, можете да закупите продукти на dōTERRA от нас на място – За вашето удобство ние разполагаме с налични количества от най-атрактивните продукти (единични масла & дифузери). Предоставяме ви всички продукти на официалните цени, без каквато и да е надценка.

Можем да ви съдействаме за създаване на собствен акаунт, за допълнителни отстъпки.

Също така ще имате възможност да се включите в нашите Арома-работилници и обучения

За нас е вжано да ви предоставим първокласно преживяване и услуги. Затова ще имате възможност да получите информация, консултации и участие в различни Арома-работилници и обучения.

Употреба

Етеричните масла се използват за широк набор от емоционални и физически уелнес приложения. Те могат да бъдат използвани самостоятелно или в сложни смеси, в зависимост от опита на потребителя и желаните от него ползи. Етеричните масла обикновено се прилагат по един от трите начина: ароматно разпръскване, локално приложение върху кожата или прием като хранителни добавки. Използването на етерични масла може да бъде както безкрайно лесно, така и животопроменящо. Работейки с някой, който вече е използвал етеричните масла преди, ще помогне на начинаещите да извлекат повече ползи и наслада.

Етеричните масла са естествено безопасни и имат малко, ако има такива нежелани странични ефекти, когато се използват според указанията. Да не забравяме, че те са с много силна концентрация и трябва да се използват внимателно. Уверете се, че използвате само чисти етерични масла и следвате предупрежденията и указанията на етикета. Етеричните масла в никакъв случай не трябва да се прилагат в очите или във

вътрешността на ушния канал. При поява на зачервяване или раздразнение при локална употреба на етерично масло, приложете в засегнатата зона растително масло като фракционирано кокосово масло – водата няма да разтвори етеричното масло. Консултирайте се с вашия лекар, преди да използвате етерично масло, ако сте бременна или под лекарско наблюдение.

За нас

Добре дошли в първото Baby Spa във Варна. Насладете се на многото уникални услуги, които предлагаме в White Lagoon Varna.

Работно време

Пон-Петък: 09:00 - 19:00
Събота: 09:00 - 19:00

Неделя: 09:00 - 19:00

Контакти

гр. Варна, ул. Тролейна 9, сграда Армада, партер
Тел: 0882026000
Facebook

All rights reserved. Privacy Policy

Disclaimer: 'Baby Spa' визира плаването на бебета в специализирана вана. White Lagoon не е СПА център.